Thursday, October 19, 2006

Vi garvskrattar här…


Skandal igen! För många lik har uppenbarat sig och det börjar nu luta mot löjlighet! Ordentligt denna gång, som om inte sossarnas ministrar hade aktier eller satt i styrelser…

Men det jag tycker är skrattretande är att vår käre och nyutnämnde utrikes minister, Carl Bildt, äger aktier just i Vostok Nafta!
Och sedan då, kan man kanske tycka! Jodå, Vostok Nafta är inte ett vilken bolag som helst för det har 90% av sina tillgångar i Ryssland! Så what! kan man fortfarande tycka?

Jodå, Gazprom heter det ryska bolaget där Nafta har sina tillgångar! Det kanske inte säger så mycket ännu, men det är nämligen så att Gazprom, med Vostok Nafta, tillsammans med Tysklands största energibolag vill dra en lång ledning från Ryssland till resten av Europa för att sälja naturgas.
Och för att både ryssar, Putin, tyskar, Eon, andra européer, Carl Bildt, och många-många fler ska bli rikare! Förutom oss såklart!

Och sedan då? Är det första gången alla andra blir rikare förutom oss?
Nej då! Eller jodå! Gasledningen, som självklart ska dras under vattnet, är bestämt att den ska passera strax utanför Sveriges ögonsten, ön Gottland! Vilket är svenskarna stick i stäv för!
Och det var just det som gjorde att skandalproducenterna tyckte att skandalkonsumenterna skulle gilla…vilket de gjorde också!

Men varför är man negativ till detta projekt kan man i sin tur undra! Vi behöver ju också gas nu när el blev outhärdligt dyrt och bekymrar oss mer för varje dag!

Jodå, här kommer det roligaste i det hela.
Utanför Gottland och under vattnet finns det nämligen andra lik att avslöja!
Minor från andra världskriget ligger begravda där och som alla vet är det bäst att låta bli björnen som sover! För väcker man honom, GUD, vem vet vad som väntar en!

Tiden får visa om det egentligen finns andra anledningar där nya lik döljs!

Må vi leva för att skratta mer!