Thursday, December 28, 2006

Sakta i backarna, grabben!


Take it easy Niklas Wykman!
Du har knappt hunnit bli MUF:s (moderat ungdoms förbund) ordförande, du ska inte komma nu och vilja lära oss att eländet i diktatur- och fattiga länder ska elimineras genom att använda våld!
Att vi med våld ska avväpna rebeller och sätta av diktatorer som härskar därborta!

Ta det lugnt grabben!
Våld medför våld och det borde du ha sett, minst i det Bush gjort och gör i Irak!

Du ska inte heller komma nu och vilja predika att eftersom en journalist har mördats i Ryssland ska det innebära att Ryssland utgör en fara för Sverige! Och att Sveriges militära krafter bör utrustas!

I helsike heller!
Visar du ut dina taggar visar de också sina! Först då är de vassa! Mycket vassare än dina, grabben lilla!

Sakta i backarna du! Lär dig mer om verkliga livet först. Du är för ung för att komma med sådana predikan!
Framför allt har du fått en alltför fridfull uppväx, i ett alltför fridfullt land, och därmed kan du aldrig veta vad militärt våld innebär!

Tiden du lagt ner för att skriva den långa debattartikeln i DN, idag, kunde du använda för att läsa om hur diktaturisk och hatisk attityd frodas av tunga försvarsmakter!


Jag håller med om att prestation, mer ansträngning och hårdare arbete bör belönas mer! Jag håller också med om att skattesystemet sätter spärr för människans drömmar! Likaså för verk och myndigheter som bör avskaffas, eftersom det är bara de som arbetar där som blir träffade, men att utrusta något som skapar krigiska ambitioner och tillfredställelser, NEJ!

Bättre kan du Niklas, som till och med varit min chef på Teleperformance…

(Du kanske gillar kanonerna i bilden ”bilden är från Åland” men jag, Percy Barnevik, Muhammad Yunus, mm. föredrar att eliminera fattigomen på ett fridfullt sätt - genom att lära de starta företag och lära de att hjälpa sig själva)

Lycka till!

(Glöm inte att klicka på RSS-symbolen för att prenumerera på min blogg)